Mass Deface 1Dir Tools

* Jika bukan berada di public_html silahkan hapus folder tambahannya


Επιστολή με αιτήματα προς Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Πολιτευτές κτλ.

01/12/2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
ΠΡΟΣ:
  1. ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
  2. ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ
  3. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ  ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ  ΚΑΙ  ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥ  ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
 
Κυρίες και κύριοι,
      Σε συνέχεια της από 19.11.2011 πρόσκλησής στη συγκέντρωση της 23ης Νοεμβρίου, με θέμα την ανατροπή της πραξικοπηματικής ΚΥΑ του «Ειδικού Χωροταξικού των Υδατοκαλλιεργειών», και σε εφαρμογή των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης που έλαβαν χώρα σε αυτή, σάς κοινοποιούμε τη διακήρυξη της «Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Περιοχών που θίγονται από την ανάπτυξη Υδατοκαλλιέργειας», και ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ άμεσα να συνυπογράψετε τη διακήρυξή μας (επισυνάπτεται στο τέλος) και να ενεργήσετε θεσμικά για την απόσυρση της επίμαχης ΚΥΑ, καθώς και να μας γνωστοποιήσετε την επίσημη θέση των κομμάτων σας αναφορικά με το συγκεκριμένο αίτημα (περί ανάκλησης της συγκεκριμένης ΚΥΑ και όχι γενικώς και αορίστως περί της ανάπτυξης της Υδατοκαλλιέργειας και των αρχών στις οποίες πρέπει να βασίζεται).
 
      Δυνάμει των ίδιων αποφάσεων, η Επιτροπή απέστειλε ήδη επιστολές στους βουλευτές, κυρίες και κυρίους Ευ. Αμανατίδου – Πασχαλίδου, Μανωλάκου Διαμάντω, Ουρ. Παπανδρέου – Παπαδάκη, Λ. Αυγενάκη, Θ. Δρίτσα, Δ. Καρύδη, Κ. Μαρκόπουλο και Π. Μελά, οι οποίοι παρέστησαν στη συγκέντρωσή μας και υπέγραψαν τη Διακήρυξή μας, ζητώντας τους να αναλάβουν στη Βουλή πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών και ανάληψης όλων των προβλεπόμενων θεσμικών ενεργειών για την ανάκληση της ΚΥΑ, καθώς και στους Περιφερειακούς Συμβούλους, κυρίους Κ. Διάκο, Λ. Μπούκλη και Σπ. Σπυρίδων, οι οποίοι επίσης υπέγραψαν τη Διακήρυξη, ζητώντας τους να αναλάβουν πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών, ώστε τα Περιφερειακά Συμβούλια που μετέχουν, αλλά και όλα τα Περιφερειακά Συμβούλια της χώρας να εκδώσουν ψηφίσματα για την ανάκληση της επίμαχης ΚΥΑ.
 
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας (στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο) μέχρι την Τετάρτη 7.12.2011, ώστε να ενημερώσουμε σχετικά τους κατοίκους των θιγόμενων περιοχών και να αποφασίσουμε για τις περαιτέρω κινήσεις μας.
 
Με την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας,
 
Η Διοικούσα Επιτροπή
(Αράβανης Κωνσταντίνος, Δήμαρχος Λευκάδας, Γκάτζιος Κωνσταντίνος, Δήμαρχος Επιδαύρου, Καμιζής Δημήτριος, Δήμαρχος Ερμιονίδας,  Μανώλης Νικόλαος, Δήμαρχος Καρυστίας, Κουτσόργιος Δημήτριος, Πρόεδρος Συνομοσπονδίας Αλιέων Ελλάδος, Γεωργίου Κυριάκος, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Αγώνα Δήμου Καρυστίας, Δημητριάδης Ιωάννης, Επικεφαλής Παράταξης Μείζονος Μειοψηφίας Δήμου Πόρου, Πρόεδρος Συλλόγου Πρωτοβουλία – Πόρος, Νάννου Ισιδώρα, Επικεφαλής Παράταξης Ελάσσονος Μειοψηφίας Δήμου Σαλαμίνας, Ψάχος Γεώργιος, Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών και Οικοπεδούχων Σκορπονερίου, Βοιωτίας)

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
 
Η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Περιοχών που θίγονται από την Ανάπτυξη Υδατοκαλλιέργειας συστάθηκε στις 9.9.2011 στην Επίδαυρο προκειμένου να εκπροσωπήσει συλλογικά τις περιοχές αυτές σε κάθε θεσμική διαδικασία διαλόγου που αφορά στον χωροταξικό σχεδιασμό του τομέα των Υδατοκαλλιεργειών, στον οποίο και απαιτούν να συμμετέχουν. Οι θεμελιώδεις προϋποθέσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για την θεσμοθέτηση και την επιτυχή εφαρμογή του αναγκαίου Χωροταξικού Σχεδιασμού για τις Υδατοκαλλιέργειες ενσωματώνονται στα εξής δύο αιτήματα:
1.    Να προηγηθεί της θεσμοθέτησής Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου για τις Υδατοκαλλιέργειες η θεσμοθέτηση Γενικού Χωροταξικού Πλαισίου για τον Παράκτιο και Νησιωτικό Χώρο συνολικά, ώστε όλες οι χρήσεις – δράσεις που υπάρχουν ή αναπτύσσονται ή πρόκειται να αναπτυχθούν σε αυτόν να λειτουργούν ισόρροπα, ορθολογικά και μη ανταγωνιστικά (τουρισμός, λιμάνια, ναυσιπλοία, αλιεία, αρχαιότητες, προστατευόμενα οικοσυστήματα κ.λ.π.).
2.    Για την θεσμοθέτησή του Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου, για την θεσμοθέτηση Περιοχών Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών και για την έκδοση όλων των διοικητικών πράξεων που αφορούν στην Υδατοκαλλιεργητική δραστηριότητα, να είναι απαραίτητη η δεσμευτική σύμφωνη γνώμη της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης των περιοχών που με οποιονδήποτε τρόπο αφορούν.
 
Ο κάτοικοι και οι φορείς, θεσμικοί και μη, που μετέχουν στην Επιτροπή ζητούν από την Κυβέρνηση την άμεση απόσυρση του παράνομου και αντισυνταγματικού «Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τις Υδατοκαλλιέργειες», το οποίο δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, και δηλώνουν ότι, αν αυτό θεσμοθετηθεί, είναι έτοιμοι να προσφύγουν στα αρμόδια δικαστήρια κατά της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.
 
Η Διοικούσα Επιτροπή

Mass Deface 1Dir Tools

* Jika bukan berada di public_html silahkan hapus folder tambahannya